Om Julekurven

Julekurven er vores gave- og delikatesseunivers med særligt fokus på de lækkerier, som i særdeleshed er rammeskabende for en god og hyggelig jul.

I julen er der skruet ekstra op for 'hygge-barometeret', og det betyder blandt andet at både du, din familien og dem du holder af, fortjener at blive forkælet med smagfulde oplevelser, som hele familien kan samles omkring hjemme i stuen. 

Julekurven er en del af vores hoved-site Delikatessehuset, men her hos Julekurven er fokus kun på vores juleprodukter. Vi har håndplukket de bedste delikatesser og lækkerier fra både danske og udenlandske delikatesseproducenter og sammensat det i flotte og indbydende gavekurve og julekalendere. Det betyder også at de fleste af produkterne her på siden er vores egne, således at de kun forhandles her og på vores hoved-site. 

Du finder med andre ord alt indenfor drikkevarer; vin, øl, saft og spiritus, som gør sig fortrinligt i den søde juletid. Men du finder naturligvis også et bredt sortiment af lækre smagfulde delikatesser og søde overraskelser, som fortjener at ligge i enhver luksus gave. 

Hvis du har spørgsmål til din ordre, ris eller ros
- så tøv ikke med at tage fat i os. 

Kundeservice: 

kontakt@julekurven.dk

Mandag-Fredag kl. 09.30-15.00
Tlf. 28 94 33 89