Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger: 

Julekurven. dk er en del af: 

Delikatessehuset A/S
Mail: kontakt@delikatessehuset.dk
Tel: 28943389
Adr: Vennelystvej 35, 8960 Randers SØ
CVR: 39492210

Bestilling og betaling
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.
Julekurven.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den angivne e-mailadresse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre bliver afsendt.

Når du handler med Julekurven.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kontakt@julekurven.dk

Betaling
Vi accepterer betaling via kreditkort og mobilepay. Herudover tilbyder vi vores erhvervskunder betaling med faktura. For nye erhvervskunder kan der blive bedt om at hele eller dele af beløbet finder sted ved bestilling, som garanti for købet. 

Vi accepterer følgende korttyper:
. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard

Salg af drikkevarer med alkohol (øl og vin)
Salg af drikkevarer med alkohol sker kun til personer over 18 år. Hvis du ønsker at købe disse varer og accepterer vores handelsbetingelser, bekræfter du, at du er over 18 år gammel.


Online betaling med kort
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan aflæses af andre - heller ikke Julekurven. Hvis du oplever at pengene er trukket fra din bank inden vi har afsendt ordren, kan det være fordi banken har 'reserveret' pengene.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Vi kan dog aldrig forhøje det aftalte beløb.

Fragt & Leveringstid
Lagerstatus fremgår af den enkelte vare. I visse tilfælde kan der forekomme lagerstyrings-fejl, og hvis en bestilt vare viser sig at være udsolgt, vil du høre fra os.

Vi vil altid bestræbe os på at få håndteret din ordre hurtigst muligt, gerne samme/følgende hverdag. Ved udsolgte varer eller i tilfælde af ventetid fra vores leverandører, kan der dog gå længere tid, inden din ordre kan afsendes. Vi har en forsendelsesaftale med Post Nord, hvor vi alle hverdage får afhentet pakker. Post Nord leverer som regel pakken hos modtager/pakkeshop dagen efter, den er afsendt fra os. Julekurven er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved Post Nord. Post Nord leverer pakker til privatadresser alle hverdage, og til pakkeshop alle hverdage samt lørdage. Ønsker du, at en pakke skal leveres på en bestemt dag, bedes du angive dette i en bemærkning til ordren, således at vi kan forsøge at planlægge det med afsendelse. Vi kan dog aldrig garantere at pakken kan leveres på en bestemt dag. Levering til hjemmeadresse lørdag og søndag er ikke en mulighed.

Vores almindelige leveringstid er 1-3 hverdage. Ved perioder med spidsbelastning vil leveringstiden dog kunne være længere. 

Leveringstid på større ordrer på firmagaver vil altid afhænge af ordrens størrelse, lager af varer mm. Du kan altid kontakte os for at aftale nærmere vedr. leveringstid. Dvs. vi kan ikke altid love levering på 1-3 dage, når det gælder større firmaordrer.


Forsendelsesomkostninger
Forsendelsesomkostninger afhænger af den valgte forsendelsestype og pakkens vægt og fylde. Priserne starter ved 39 kr. med levering til pakkeshop. Prisen fremgår tydeligt på din ordre, inden du bestiller. Der vil altid blive fremsendt et sporingsnummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Ved bestillinger, hvor ordrens vægt eller fylde gør, at ordren ikke kan sendes som alm. pakke med PostNord, vil der i disse tilfælde blive pålagt en udgift til levering med Danske Fragtmænd på 250 kr. Denne forsendelsesmetode skal vælges i checkout-forløbet.

Returnering og fortrydelsesret
Bemærk: Nedenstående beskrivelse af fortrydelsesret gælder ikke fødevarer. Hvis du ikke er tilfreds med et produkt, som du har købt ved Julekurven, hører vi meget gerne fra dig - men den almindelig fortrydelsesret gælder altså ikke fødevarer.

Når du handler hos Julekurven.dk har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret (gælder ikke fødevarer), hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returvarer sendes til:

Delikatessehuset A/S
Vennelystvej 35
8960 Randers SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Julekurven.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger i et almindeligt omfang.

Varen sendes til:
Delikatessehuset A/S
Vennelystvej 35
8960 Randers SØ

Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt og medsende en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Klage
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig. Vi vil gøre alt for at have glade kunder.

Hvis du mod forventning ikke får løst dit problem, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@julekurven.dk

Kontakt os
Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: kontakt@julekurven.dk eller telefon 28943389