Fragt og levering

Fragtpriser

Her kan du se priserne for fragt og levering af pakker og gavekurve.

OBS: Der bliver IKKE leveret pakker til hjemmeadresser lørdage, søndage eller helligdage. 

Priser for ordrer UNDER 499,-

  • Til pakkeshop 39,-
  • Til firmaadresser 39,-
  • Til privatadresser 49,-

 

Priser for ordrer OVER 499,-

  • Til pakkeshop 19,-
  • Til firmaadresse 39,-
  • Til privatadresser 39,-

 

Priser for flere/mange gavekurve i samme forsendelse?

Af sikkerhedsmæssige hensyn er det mest forsvarligt at sende flere gavekurve samlet med Danske Fragtmænd på en palle. Det er derfor den leveringsmetode vi anbefaler ved bestilling af mange kurve. Dette koster 300 kr., og denne fragtmulighed kan tilvælges i check-out forløbet

 

Landsdækkende levering med Post Nord & Danske Fragtmænd

Vi bestræber os altid på at ekspedere og pakke ordrer hurtigst muligt - gerne så de kan afsendes samme dag som bestilling, hvis bestillingen er afgivet inden middags-tid. Ved højtider som jul, påske, mors dag og fars dag kan der forekomme ekstra ekspeditionstid. Hvis noget på din bestilling er i restordre, så der går flere dage inden den kan afsendes, vil vi kontakte dig.

Levering af større ordre, fx. firma-ordrer:

Hvis du ligger en større bestilling, fx. en bestilling af firma-gaver, må der forventes øget leveringstid. Vi vil muligvis skulle bruge ekstra tid på at bestille varer hjem og pakke jeres ordre. Det er derfor altid en god ide at bestille større ordrer i god tid, eller ringe til os og høre, hvad der kan lade sig gøde. Større ordrer vil blive afsendt med Danske Fragtmænd, som oftest leverer hverdag-til-hverdag.

Levering af almindelige ordrer via webshoppen:

Vi har en fragt-aftale med Post Nord, som alle hverdage kommer og afhenter pakker hos os. Post Nord leverer ca. 95% af alle pakkerne den efterfølgende hverdag (også lørdage, hvis der sendes til en pakkeshop).

Levering på bestemt dag

Hvis pakken ønskes leveret på en bestemt dag, bedes du notere dette ved ordreafgivelse i feltet 'Skriv en besked til Delikatessehuset' omme i indkøbskurven. Såfremt vi har ordren i god tid vil vi afsende pakken to dage inden ønskede leveringsdato med en note udenpå pakken om, at den må åbnes på den angivne dato. Vi kan dog aldrig garantere 100%, hvornår pakken bliver leveret.

Der kan være tilfælde hvor der er forsinkelser hos Post Nord og det tager mere end 1 hverdag. Delikatessehuset er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Nord eller Danske Fragtmænd. Hvis din pakke er forsinket, kan du spore den via det tilsendte trackingnummer på Post Nord's hjemmeside: https://www.postnord.dk/

Hvis du ikke kan finde information omkring en evt. forsinkelse, kan du kontakte Post Nord kundeservice på tlf: 70 70 70 30.

Pakning og forsendelse af gavekurve

Vi sender mange gavekurve, og vi ved derfor hvor vigtigt det er, at kurvene bliver pakket rigtigt, så de er fine og indbydende, når de når frem til modtageren. 

Vores forsendelses-kasser er fremstillet på mål, så de passer præcist til vores gavekurve, og derved er det muligt at sende en kurv uden at indholdet vælter rundt eller at kurven tager skade. Derudover er vi meget bevidste om, at alle glas-varer beskyttes ekstra, samt at kurven er pakket 'tæt', så der ikke er luft i kassen under forsendelse. Dette gør vi ved brug af luftpuder, bobleplast el. silkepapir. 

Når kassen når frem til modtager, kan kurven løftes op af forsendelses-kassen, og den fremstår pæn med cellofan og bånd.

Skulle der ske skade på nogle varer eller gavekurve under forsendelsen, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.